Info voor patiënten

De consultaties gaan enkel door na afspraak.

De consultaties gaan enerzijds door in het ziekenhuis van Halle (wachtzaal 14, 2 de verdiep, gebouw D) of op de privé-praktijk te Elingen anderzijds.
Op de agenda staat duidelijk Halle of Elingen (Lenniksesteenweg 51, 1671 Elingen) vermeld, zodat u steeds kan weten waar de consultatie door gaat.
Consultaties in het weekend zijn ‘wachtdienstconsultaties’ waarbij een extra weekendsupplement wordt aangerekend.

Maak 1 afspraak per persoon. Gelieve bij verschillende personen de overeenkomstige blokken te boeken.

Vul steeds uw gegevens, of die van de persoon waarvoor u een afspraak maakt, volledig in. Vergeet zeker u telefoon- of GSM nummer niet. Dit om u in geval van onvoorziene omstandigheden tijdig te kunnen contacteren.

Indien U de afspraak wenst te annuleren, gelieve dit minimum 24 uur voordien te doen.

Vanaf heden kunnen jullie elektronisch de consultatie betalen.
Daarvoor dienen jullie wel een bancontact APP op jullie smartphone te hebben.

Een afspraak voor vaccinaties moet minimum 24 uur op voorhand gepland worden, aangezien de vaccins eerst besteld moeten worden.

Voor het invullen van allerhande attesten maakt u best een afspraak, hiervoor is immers tijd nodig voor inzage in het dossier.

Voor bespreking resultaten en andere vragen kan u mij dagelijks van 10u30 tot 11u30 (behalve in het weekend) en van 14u tot 16u (behalve op woensdag,vrijdag en in het weekend) bereiken tijdens ‘het telefonisch uurtje’, tenzij anders vermeld op mijn voicemail. Op die manier worden de telefoons tijdens de consultatie beperkt en kan ik me voor 100% focussen op jullie kindje.
Indien uw kind ziek is, is het steeds beter om op consultatie te komen, gezien het onmogelijk is om een definitieve diagnose te stellen via telefoon.